Snart ny hemsida

Ja det hjälpte inte baby att avvakta med den brutna klon så det blev djursjukhuset och operera bort den. Nu har hon stort bandage och ska ha två veckor samt medicin, men nu gör de iaf. inte ont och hon är sitt vanliga jag igen =D

I fredags åkte jag med min syster på fältkontroll vilket var intressant, kanske en framtida karriär måntro...?

Hagarna hemma ser ut som plöjda åkrar för tillfället  =/  Clue verkar trots kastningen pigg o fin.

Nu glömmer vi det och ser fram emot första fölungen och hoppas att DET ska gå vägen iaf.

Har börjat bygga en ny hemsida med lite bättre utformning, kommer lägga upp länken när den börjar bli klar. den andra kommer ligga kvar också men förmodligen inte uppdaters så frekvent.

Skönt med en dag hemma efter skolvecka och helg i lagårn (har dock lite skoljobb att greja hemma)

Allt gott
Lisa

Våren kommer snart!

Vårkänslorna börjar komma och allt känns så härligt på morgonarna som är ljusa, vindstilla (?) fåglarna kvittrar och det är lite "värme" i luften, hästarna fäller för fullt, ahhh..... snart kommer våren på riktigt, den härligaste tiden på året väntar oss nu!

På tal om något annat....Tror jag ökat på sockerberoendet =d hum... känner mig alldeles nöjd efter en choklad bit (eller fyra) och gräslig en stund senare när jag vill ha mer.... vad ska man göra? haha.....

har äntligen fått Issa fri vid besiktning vilket innebär att folksam inte har rätt att hålla några reservationer på henne =D HAHA FOLKSAM DÄR FICK NI!
(De lyckas säkert snirkla sig ur när det väl gäller ändå =/

Tamaras mage bara växer och det är nu en månad kvar till beräknad nedkomst,ska bli spännande! Hoppas nästan på hingst.....konstigt för o va mig ;-)

kattan queen kommer paras om så snart hon löper och herrn hon ska till inte har andra besök....

Baby har gått o brutit/ Vrickat? klon men den verkar bli bättre trots avvaktan med veterinärbesök. Håll tummarna!

Allt gott
Lisa


RSS 2.0